Als IZA-verzekerde ontvangt u drie keer per jaar het IZA Magazine. Zo blijft u op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, zorg, financiën en ontspanning.

Blader het magazine online door 

In de editie van mei 2015:

Win het boek ‘De beestjes in ons’

Allergie, autisme of astma; tegenwoordig komen bepaalde chronische ziekten steeds vaker voor. Waarom dat zo is, leest u in het boek De beestjes in ons. IZA verloot 10 exemplaren. Stuur vóór 1 juni 2015 een mail naar redactie@vgziza.nl met daarin uw naam, adres en klantnummer. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Goede zorg tegen een eerlijke prijs

Goede zorg tegen een eerlijke prijs, dat wil toch iedereen? Om daarvoor te zorgen deelt IZA haar kennis van de kwaliteit en kosten van zorg met u. Zo laten we u bijvoorbeeld zien hoe wij uw premie besteden. Ook bespreken wij de kwaliteit van zorg met zorgaanbieders, zodat zij hun zorg kunnen verbeteren. De kwaliteit van zorgaanbieders maken we inzichtelijk in Vergelijk en Kies.

Elektronische pillendoos Korting op een elektronische pillendoos

Met de elektronische pillendoos vergeet u nooit meer uw medicijnen in te nemen. De doos heeft vijf verschillende compartimenten om uw pillen in te bewaren. Verschillende medicijnen voor verschillende tijden? Geen probleem. U kunt vijf verschillende alarmtijden instellen. Daarnaast is de doos te gebruiken als hartslagmeter en klok.

Als IZA-verzekerde betaalt u € 19,95 voor de pillendoos in plaats van € 49,99. Dit is exclusief € 3,95 verzendkosten (normaal € 4,95). Geldig zolang de voorraad strekt.

Bestel de elektronische pillendoos

Met korting naar Klok & PeelMet korting naar het Klok & Peel Museum in Asten

In het Klok & Peel Museum Asten vindt u de grootste collectie luidklokken en klokkenspellen ter wereld. Ook vertelt het museum het verhaal over de Peel; een uniek natuurgebied op de grens van Brabant en Limburg. Een goed verhaal zo blijkt, want vorig jaar won het museum de BankGiro Loterij Museumprijs.

Als IZA-verzekerde krijgt u 25% korting op de toegangsprijs. Als volwassene betaalt u € 5,25 in plaats van € 7. Als 65-plusser of houder van een CJP-pas betaalt u € 4,50 in plaats van € 6. De actie geldt voor maximaal vier personen, op vertoon van uw IZA-zorgpas. De actie loopt tot 1 september 2015. Informatie over de actuele tentoonstellingen vindt u op www.museumklokenpeel.nl.

Doe mee aan de IZA Gemeentemarathon

Houdt u van een sportieve uitdaging? Doe dan samen met uw collega’s mee aan de estafette van de Gemeentemarathon 2015. Dit evenement vindt plaats op donderdag 24 september op Sportcentrum Papendal in Arnhem. IZA is sponsor van de Gemeentemarathon en geeft een loopclinic en drie gratis teamdeelnames ter waarde van € 200 weg.

Meld uw team vandaag nog aan

IZA Magazine digitaal

Wilt u het IZA magazine nog eens teruglezen? Bekijk dan de nieuwste editie online of zoek in het archief. Hebt u vragen aan de redactie? Stel deze dan per e-mail. Wilt u het IZA Magazine niet meer ontvangen? Meld u dan online af.