Als IZA-verzekerde ontvangt u drie keer per jaar het IZA Magazine. Zo blijft u op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, zorg, financiën en ontspanning.

Blader het magazine online door 

In de editie van december 2014

 

En verder in het magazine van december:

 

Win een activity tracker

Laat uw partner of kind vanaf 18 jaar ook overstappen naar IZA. U profiteert samen van een collectieve korting. En u maakt kans op een van de 100 activity trackers. Een sportief horloge dat uw bewegingsactiviteiten bijhoudt.

Deze actie is verlopen.

Hoe meet IZA de kwaliteit van zorg?

Om de kwaliteit van zorg te meten, luisteren we goed naar hoe u de zorg ervaart. Maar we kijken bijvoorbeeld ook naar het aantal behandelingen dat een zorgaanbieder uitvoert. In Vergelijk en Kies maken we de verschillen in kwaliteit van zorg voor u inzichtelijk.

FS-25 vlammenverdrijverKorting op een vlammenverdrijver

De FS-25 vlammenverdrijver is een compact apparaat met de bluscapaciteit van een poederblusser van 12 kilogram. De vlammenverdrijver is milieuvriendelijk, onderhoudsarm en eenvoudig in gebruik.

IZA-verzekerden betalen geen € 49,99 maar € 39,99. Dit is exclusief € 3,95 verzendkosten (normaal € 4,95). Geldig zolang de voorraad strekt.

Bestel de vlammenverdrijver

Bestel de keukenweegschaalKorting op digitale keukenweegschaal

Met de digitale keukenweegschaal Page Profi van Soehnle weeg je producten tot maximaal 15 kg tot 1 gram nauwkeurig. De weegschaal heeft een handige geheugenfunctie en schakelt zichzelf uit als je klaar bent. De weegschaal wordt geleverd met 2 AA-batterijen.

IZA verzekerden betalen geen € 44,95 maar € 39,95 inclusief verzendkosten. Geldig zolang de voorraad strekt.

Wij horen graag uw mening

De mening van onze leden en verzekerden vinden wij erg belangrijk. Daarom beslissen wij alles samen met onze ledenraad. Bent u 18 jaar of ouder, en wilt u plaatsnemen in de Ledenraad van Coöperatie VGZ? Dan kunt u zich tot 31 januari 2015 beschikbaar stellen. Neem via e-mail contact op met Kyra Niessing.

IZA Magazine digitaal

Wilt u het IZA magazine nog eens teruglezen? Bekijk dan de nieuwste editie online of zoek in het archief. Hebt u vragen aan de redactie? Stel deze dan per e-mail. Wilt u het IZA Magazine niet meer ontvangen? Meld u dan online af.