IZA Magazine september 2014

Als IZA-verzekerde ontvangt u drie keer per jaar het IZA Magazine. Zo blijft u op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, zorg, financiën en ontspanning.​

Blader het magazine online door 

In de editie van september 2014


En verder in het magazine:


Vergelijk en Kies: meer inzicht in kwaliteit van zorg

In Vergelijk en Kies ziet u medische kwaliteit en patiëntervaringen van de meeste ziekenhuiszorg. Het is nu ook mogelijk om de kwaliteit van alle kraamzorgaanbieders te vergelijken. Ook ziet u in een oogopslag met welke zorgaanbieders wij een contract hebben. Wel zo handig! Want kiest u voor gecontracteerde zorg? Dan bent u verzekerd van kwaliteit en voorkomt u dat u een lagere vergoeding krijgt.

Vind uw gecontracteerde zorgaanbieder in Vergelijk en Kies.

Win het boek 'Wees blij dat je ze nog hebt.'Win het boek ’Wees blij dat je ze nog hebt’

We worden tegenwoordig oud, heel oud. Maar kunnen we straks nog terecht in een luxe bejaardenflat? Mantelzorgers  worden steeds belangrijker. In haar nieuwste boek 'Wees blij dat je ze nog hebt', laat Yvonne Kroonenberg de mensen aan het woord die hier mee te maken hebben: boze en blije mantelzorgers, ondankbare senioren en meer.

IZA verloot tien exemplaren. Stuur vóór 1 oktober 2014 een mail naar redactie@vgziza.nl. Vermeld daarin uw naam, adres en klantnummer. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Alecto Smart Baby Monitor Korting op beeldbabyfoon

Met de Smart Baby Monitor van Alecto kunt u eenvoudig op uw smartphone of tablet zien hoe het met uw kindje is. Zelfs als u geen internet hebt. De camera kan daarom ook heel eenvoudig mee op vakantie.   
 
IZA-verzekerden betalen geen € 129 maar € 100 voor de Smart Baby Monitor. Dit is inclusief verzendkosten.

Bestel de Smart Baby Monitor

Wij hebben Mijn IZA voor u verbeterd

In Mijn IZA ziet u voor ziekenhuiszorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ) precies wat uw zorgaanbieder bij ons declareert. Zo staat bij de declaratie een uitgebreide omschrijving van de diagnose en behandeling. En u ziet de datums waarop u bent behandeld of een controle hebt gehad.

Lees meer over de uitleg bij de declaraties voor ziekenhuiszorg en GGZ

Prijswinnaars IZA Magazine 1/2014

De prijswinnaars van het IZA Magazine 1/2014 ontvangen persoonlijk bericht van ons. 

IZA Magazine digitaal

Wilt u het IZA magazine nog eens teruglezen? Bekijk dan de nieuwste editie online of zoek in het archief. Hebt u vragen aan de redactie? Stel deze dan per e-mail. Wilt u het IZA Magazine niet meer ontvangen? Meld u dan online af.